Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement for Bispeparken

Hold din bolig ved lige

Du skal holde din bolig ved lige, mens du bor i den.

Hver boligafdeling har vedtaget et vedligeholdelsesreglement. I det kan du se, hvordan boligen skal være, når du flytter ind, mens du bor i den, og når du flytter ud igen. Du kan også se, hvornår det er dig, og hvornår det er din boligafdeling, der skal betale, hvis noget skal sættes i stand.

Hent Adobe ReaderDisse nedenstående dokumenter (filer) her på Bispeparkens hjemmeside kan downloades som pdf-filer. Disse pdf-filer kan man se, gemme og printe, hvis man har installeret programmet Acrobat Reader.

Rækkefølge: Nyeste dokument øverst.


Gældende og tidligere udgaver af vedligeholdelsesreglement som PDF-version:

Bemærk: Dokument(er) er udelukkende til orientering, det er altid den udgave, som Ejendomskontoret udleverer ved lejemålets indgåelse, der er den gældende.


Tillæg til vedligeholdelsesreglement: Vejledning – tungmetaller og PCB i maling 2019 (pdf) – opdateret 2019.

Tillæg til vedligeholdelsesreglement: Risiko for tungmetaller og PCB i malingen (pdf) – opdateret ved afdelingsmødet 16. september 2019.

Tillæg til vedligeholdelsesreglement: Sådan vedligeholder du vægge/lofter i din bolig, der er malet med vaskbar maling 2015 (pdf) – opdateret 2015.

Tillæg til vedligeholdelsesreglement: Sådan vedligeholder du vægge i din bolig, der er efterisoleret med hårdt-skum 2015 (pdf) – opdateret 2015.

Vedligeholdelsesreglement 2013 (pdf) – opdateret ved afdelingsmødet 16. september 2013.