Aktiviteter på Grønningen (græsplænen) sommerhalvåret 2019

Her er det samlede program for aktiviteterne på Grønningen hen over sommeren 2019 fra Områdefornyelse Nordvest.

Læs plakaten her Grønningen – Mens vi venter (plakat)

Og om arrangementet Grønningen NV Som Labyrint – Collective Strings med Karoline H. Larsen Kunstner Karoline H. Larsen forvandler Grønningen til en stor labyrint. Med kilometervis af snore og stoffer i forskellige farver skaber hun sammen med kvarterets beboere og besøgende et stort værk, som vokser og forvandler sig dag for dag. I tidsrummet hverdage 15-19 og weekender 11-17 vil værket være ”åbent” og alle inviteres til at være med til at kaste og binde snore. Håbet er, at du har lyst til at komme forbi og være med.

“Grønningen – Mens vi venter” er en række kunstneriske aktiviteter, som løber over sommerhalvåret på Grønningen. Aktiviteterne er skabt i samarbejde med Metropolis – Københavns Internationale teater, lokale aktører og en række forskellige kunstnere fra ind- og udland.

Følg begivenhederne og løbende opdateringer på Facebook https://www.facebook.com/nordvest.omf/

Områdefornyelsen inviterer kunsten indenfor i udviklingen af Grønningen af flere årsager. Dels har Områdefornyelsen et stort fokus på at skabe et større ejerskab til Grønningen blandt kvarterets beboere. Det handler om at skabe positive oplevelser, fælles historier og gode minder. Områdefornyelsen vil gerne vise, at Grønningen kan være andet og mere end en funktionsløs og utryg græsplæne. Dels ønskes det at anvende kunsten til at teste brugen af Grønningen så alle kan blive klogere på den fremtidige indretning. Områdefornyelsen håber på at kunsten kan åbne vores øjne for nye perspektiver. I samarbejdet med Metropolis har Områdefornyelsen formuleret 3 ”dogmer” for valg af aktiviteter. 1. Aktiviteten skal bidrage til en ny rummelig forståelse af Grønningen, 2. Aktiviteten skal have et kunstnerisk udtryk og 3. Aktiviteten skal involvere lokalområdet.

Med det samlede program kommer Områdefornyelsen omkring forskellige udtryksformer og måder at bruge rummet på. Der samles erfaringer og oplevelser sammen til sidst til brug i den fremtidige dialog om udviklingen af Grønningen. At vi alle kan hygge os sammen, mens vi alle bliver klogere er kun et plus.

Kort link (Shortlink):