Byggesager i Bispeparken – dokumenter med mere.

Bispeparken byggenyt

Her på vores hjemmeside kan nu findes alle dokumenter (nyhedsbreve, varslinger og tidsplaner) som i forbindelse med de 2 byggesager bliver omdelt eller udsendt til beboerne.

Projekterne er henholdsvis “Højvandssikring af kloakker” (direkte link: http://www.bispeparken.dk/projekter/aktuelle-projekter/projekt-hoejvandssikring-af-kloakker) og “Nye døre og låsesystem” (direkte link: http://www.bispeparken.dk/projekter/aktuelle-projekter/projekt-nye-doere-og-laasesystem).

Det første omdelte nyhedsbrev er lige blevet tilføjet her på hjemmesiden.

Så hvis et nyhedsbrev eller en varslingsskrivelse skulle blive borte, er det tanken, at det kan findes og læses igen via vores hjemmeside. Vi vil forsøge at opdatere med nye dokumenter, så snart de foreligger i hele byggeperioden, der først forventes afsluttet i foråret 2017.

Projekt “Helhedsplan” (direkte link: http://www.bispeparken.dk/projekter/aktuelle-projekter/projekt-helhedsplan) er nu også tilføjet, et projekt der først forventes afsluttet i 2022 eller 2023. Det første omdelte nyhedsbrev er lige blevet tilføjet – med uddybende kommentarer fra Bestyrelsen til et par af punkterne.

Kort link (Shortlink):