Udskiftning til nye, fjernaflæste elmålere

Alle elkunder i Danmark skal have fjernaflæste elmålere inden udgangen af 2020, og derfor er firmaet Radius nu i gang med at udskifte 1 million elmålere i deres forsyningsområde i Københavnsområdet, i Nordsjælland og dele af Midtsjælland.

Du får et brev fra Radius et par måneder før, elmåleren skal skiftes hos dig. I brevet vil Radius fortælle dig om udskiftningen.

Installationsperiode i Bispeparken:

Start:
15/3/2019
Stop:
8/8/2019

Denne planlagte periode kan blive ændret.

Har du fået et brev om målerudskiftning?
Det er firmaet Kamstrup, der står for selve udskiftningen af elmålerne på Radius’ vegne, og de sender dig et brev med den præcise dato 6-10 hverdage før udskiftningen. Den nye elmåler, der bliver sat op hos dig, er fjernaflæst med det samme, og du vil inden for få dage kunne se dit forbrug time for time ved at henvende dig til din elleverandør.

Ny tid?
Hvis du allerede har fået et brev fra Kamstrup med den præcise dato for målerudskiftningen, og datoen ikke passer dig, kan du selv ændre tiden på booking.kamstrup.dk. Vær opmærksom på, at du skal bruge dit målernummer og aftagenummer som login. Begge dele står i brevet.

Sms-påmindelse?
Hvis udskiftningen af elmåleren kræver, at du er på adressen, kan du tilmelde dig en sms-service på booking.kamstrup.dk, så får du en sms-påmindelse, når der er 48 timer til, at Kamstrup kommer. Det er gratis at tilmelde sig denne service.

Inden målerteknikeren kommer, er der en række ting, du selv skal sørge for:

  • Der skal være ryddeligt foran måleren, så der er plads til teknikeren
  • Teknikeren skal kunne stå sikkert foran måleren

Følg selv med, læs mere her: http://www.radiuselnet.dk/elkunder

Kort link (Shortlink):