TIRSDAG 1. DECEMBER 2020 : AFGØRELSEN

KOMMER BISPEPARKEN UD AF REGERINGENS LISTER?

VI HAR ARBEJDET MEGET HÅRDT FOR DET OG DET SER GODT UD

Vi skal være på den rigtige side på tre kriterier og er det allerede på to af de tre kriterier:

ARBEJDE OG UDDANNELSE

Vi har været på den rigtige side i mange år. I statistikken skal procentdelen være under 40 %, der ikke er i arbejde eller uddannelse. Vi ligger på omkring 30 %.

GENNEMSNITSINDKOMST

Vi skal være over 55 % af gennemsnitsindkomsten i Region Hovedstaden.

På listen fra 1. december 2019 kom vi på den rigtige side. Vi steg fra 53,5 % til 56,8 %.

Tallene på 2020-listen, der offentliggøres d. 1. december, er fra 2019 og derfor før corona, så vi regner med at blive på den rigtige side.

KUN GRUNDSKOLE

På listen fra 1. december 2019 manglede vi at få godkendt 3 uddannelsesbeviser for at komme på den rigtige side. Vi havde allerede fået godkendt 22 på det tidspunkt, men på regeringens lister gælder de først i år.

SÅ VI HAR EN RIGTIG GOD CHANCE FOR KOMME HELT UD AF REGERINGENS LISTER

Vi informerer naturligvis om det tirsdag d. 1. december.

Vi planlægger et altanarrangement med taler og musik rundt i Bispeparken, så vi kan være sammen hver for sig og markere resultatet og vores videre arbejde.

HVIS VI IKKE KOMMER UD – OG I STEDET KOMMER PÅ DEN ”HÅRDE” LISTE – SÅ HAR VI EN PLAN – SÅ ALLE KAN BLIVE BOENDE

Vi har på afdelingsmødet i juni 2019 vedtaget Beboernes Eventuelle Udviklingsplan som sikrer at vi kan bevare alle vores boliger, og at alle, der ønsker det, kan blive boende. Selv om vi kommer på den ”hårde” liste, og skal lave en udviklingsplan. Det sikrer vi via ommærkning og bygning af almene ungdoms- og ældreboliger, og undgår dermed nedrivning og salg. Vi arbejder hårdt for at få kommunen med på den plan.

VI SKAL OGSÅ SIKRE VORES HJEM BAGEFTER

Når vi redder Bispeparken, skal vi kunne blive boende – derfor må den kommende helhedsplan – der handler om en stor samlet renovering af Bispeparken – ikke tvinge medbeboere til at flytte på grund af for stor huslejestigning- eller fordi lejligheder bliver nedlagt.

I Bispeparkens Bestyrelse arbejder vi hele tiden på at bevare vores hjem, og sikre at alle, der ønsker det, kan blive boende.

LAD OS STÅ SAMMEN OM BISPEPARKEN – KOM MED TIL AFDELINGSMØDET

OG UANSET HVAD – VI FORTSÆTTER KAMPEN FOR AT AFSKAFFE REGERINGENS LISTER – HVOR DE KALDER PÆNE BOLIGOMRÅDER MED GRIMME ORD

Skriv under på borgerforslaget på almenmodstand.dk/borgerforslag


Tuesday 1st of December it will be announced whether Bispeparken is on or off the Government Lists putting bad names on nice housing areas

We, the Board, will keep you informed on the outcome and run a small-scale event with music and speeches around Bispeparken on Tuesday 1st of December. More details to follow.

We are looking forward to hopefully celebrating the news apart but together!

While our work to abolish the lists altogether continues.

Forfatter: Bispeparken

Bispeparken Beboerforening ved Bispeparkens Bestyrelse.